سلامت پوست, مراقبت از پوست

چگونه یک شامپو بدن مناسب انتخاب کنیم؟

شامپو بدن

هوا که گرم می شود دوش گرفتن روزانه بیشتر می شود به همین دلیل استفاده از یک شوینده برای حمام سریع، مناسب است. انتخاب نوع شامپو بدن با توجه به شرایط شما خواهد بود که در این مطلب بررسی می کنیم چگونه شامپو مناسب بدن خود را انتخاب کنید.

در مرحله اول موارد زیر را برای سلامت پوست خود رعایت کنید.

  • استفاده از خوراکی ها، ویتامین ها، میوه ها و سبزیجات
  • مسواک زدن در صبح باعث جریان خون و پاکیزگی درونی بدن می شود و این برای پوست شما موثر است.
  • تقویت روحیه و دوری از اضطراب و محیط های استرس زا

نوع پوست شما چیست؟

هر شامپو مخصوص پوست یا مو می باشد که بر اساس آن فرمولیزه شده است اگر پوست شما خشک، معمولی یا چرب است، بر اساس آن نوع شامپو بدن خود را انتخاب کنید.

خشک و حساس

هیچ کس نمی خواهد پوستی خشک و زبر داشته باشد. علاوه بر آن پوست خشک بسیار تحریک پذیر است و زود در برابر هوا چروک می شود. احتمال آلرژی یا اگزما در پوست خشک بیشتر است، حمام زیاد و طولانی مدت برای این افراد مناسب نیست.

موارد زیر مهم است.

  • ph پایینی داشته باشد.
  • شامپو های حاوی روغن های طبیعی مانند آووکادو، نارگیل، بادام و گلیسیرین
  • دارای لوسیون یا به اصطلاح کرمی که می تواند مفید باشد.
  • حاوی ویتامین A ،B1 یا E باشد که از چروک پوست جلوگیری خواهد کرد.
  • دقت شود بدون عطر و سولفات باشد. که با اسم مختصر SLS و SLES شناخته می شود این همان ماده ایست که باعث سوزش چشم ها می شود و همچنین باعث سوزش و خارش بعد استحمام افراد با پوست خشک هم می شود.
  • بهتر است پس از حمام از لوسیون ها و روغن ها استفاده شود به همین منظور دوش آب گرم بسیار بهتر است تا منافذ پوست را برای جذب لوسیون ها و ویتامین ها باز نگه دارد.
لوسیون بعد از حمام برای پوست خشک
لوسیون بعد از حمام برای پوست خشک

معمولی

پوست معمولی یک پوست نرمال است و انتخاب شامپو برای این افراد راحت تر است. اما چه آب و هوای سخت، چه عادت های بد غذایی و چه کمبود ویتامین ها، همه ما در بعضی از مواقع دچار پوستی کدر می شویم.

در این شرایط بهتر است از لایه بردار ها استفاده کنید. پوست معمولی هم اگر شامپوی مناسب آن استفاده نشود نتیجه مطلوب را نخواهید گرفت.

چرب

معمولا افرادی که موی چرب دارند بدن آن ها هم چرب است. چربی اضافه در اثر تحرک و ورزش بیشتر هم می شود و چون چربی چسبنده است کثیفی را به خود جذب می کند.

علاوه بر این تحرک و ورزش سوخت و ساز را بالا می برد و باعث سوختن کالری می شود مسلما این فرایند موادی اضافه تولید می کند که از طریق عرق و سبوم خارج می شود.

پس بهتر است یک شامپو نسبتا قوی استفاده کنید، اما این به آن معنا نیست که شامپو حاوی هیچ لوسیون یا روغنی نباشد یا خیلی الکلی باشد. نکات مهم در استفاده از شامپو بدن چرب شامل موارد زیر می شود.

  • در فضل گرم باید روزانه دوش بگیرید.
  • اگر پوست خیلی چربی دارید، می توانید مقاله روش های درمان و کنترل پوست چرب را مطالعه نمایید.
  • انتخاب یک شامپو که مخصوص بدن چرب است، خوب است اما استفاده مداوم آن گاهی باعث مقاومت بدن و ترشح بیشتر چربی می شود.
  • علاوه بر اینکه شامپو باید تمیز کننده باشد باید سرد کننده هم باشد تا جلوی منافذ پوست را بگیرد. به دنبال ژل های سرد کننده مانند لیمو و نعناع، اسطوخودوس و رزماری باشید.
  • در انتها دوش آب سرد به این افراد توصیه می شود تا منافذ پوست بسته شود تا خروج چربی کمتر شود.
شامپو بدن

نوع شغل و فعالیت

نوع شغل شما می تواند روی انتخاب شامپو بدن موثر باشد اگر شما در شغلی هستید که بسیار عرق می کنید و فعالیت زیادی دارید در حالی که بدن خشک و حساسی ندارید، شامپو بدن شما باید متناسب با بدن چرب باشد.

البته این انتخاب امکان دارد مقطعی باشد اگر شما دارای پوست معمولی باشید و فقط بعد از تحرک زیاد نیاز به این نوع شامپو بدن دارید و اگر پوست خشکی دارید فقط از لایه بردار ها استفاده کنید.

اگر جزو شناگران هستید و به استخر می روید باید به دنبال شامپو بدنی باشید که به طور خاص برای از بین بردن بوی کلر از پوست طراحی شده اند.

به دنبال شامپو بدنی با رایحه های ملایم باشید مانند توت فرنگی، انار و.. تا بوی عالی بدهید و احساس خوبی داشته باشید.

منطقه آب وهوا

شاید بگویید منطقه آب و هوایی مرطوب، نیازی به استفاده از لوسیون ها ندارد کاملا درست است. اما شما همچنان به روغن های خالص احتیاج دارید.

بهتر است بدانید

برخی شامپو ها حاوی پارابن هستند که به عنوان نگهدارنده در شامپو ها اضافه می شود. استفاده از این ماده به صورت مداوم می تواند آسیب زا باشد. زیرا دانشمندان وجود پارابن را در بافت سرطانی یافته اند. علاوه بر این، پارابن ها هورمون های بدن را تقلید می کنند که سیستم هورمونی طبیعی شما را مختل می کند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.