سلامت پوست, مراقبت از پوست

روغن های حامل چه هستند و چگونه می توان از آن ها استفاده کرد؟

روغن های حامل

روغن های حامل و روغن های اساسی از گیاهان ساخته می شوند. روغن های حامل برای رقیق کردن روغن های اساسی و “حمل” آن ها به پوست شما استفاده می شود.

به این دلیل که روغن های اساسی قوی هستند و اگر مستقیماً روی پوست قرار بگیرند، می توانند باعث تحریک شوند، اکثر روغن های حامل بدون بو یا کمی معطر هستند و با خاصیت درمانی یک روغن اساسی تداخل ندارند.

این مواد ممکن است به تنهایی یا همراه با روغن های دیگر برای تغذیه پوست شما استفاده شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب روغن حامل مناسب، برخی از روغن های حامل مختلف موجود و موارد دیگر، به مطالعه ادامه دهید.

چگونه روغن حامل مورد نیاز خود را انتخاب کنیم؟

روغن های حامل بسیاری موجود است. بیشتر آن ها برای استفاده با هر اسانس مناسب هستند، اما باید نکاتی را قبل از انتخاب در نظر بگیرید.

بو: بعضی از روغن های حامل بوی مشخصی دارند و وقتی به یک روغن اساسی اضافه شود، ممکن است رایحه را تغییر دهد.
جذب: پوست شما می تواند برخی روغن های حامل را بهتر از دیگران جذب کند.
نوع پوست: بسته به نوع پوست شما، برخی از روغن ها ممکن است پوست را تحریک کنند یا بیماری پوستی مانند آکنه را بدتر کنند.
ماندگاری: برخی از روغن های حامل را می توان برای مدت طولانی تر از دیگران ذخیره کرد، بدون آن که خراب شود.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده روغن های حامل را که برای استفاده به عنوان مواد آرایشی برچسب گذاری شده اند، تایید نمی کند. با این حال، آن ها روغن های پخت و پز خوراکی را تایید می کنند که ممکن است دو بار به عنوان روغن حامل عمل کنند.

شما فقط باید روغن های حامل درجه درمان، را از تولیدکننده ای که به آن اعتماد دارید خریداری کنید. به دنبال روغن هایی باشید که تحت فشار سرد، 100 درصد خالص و فاقد مواد افزودنی یا نگهدارنده باشند. اگر می خواهید از روغن پخت و پز به عنوان روغن حامل استفاده کنید، انواع ارگانیک را با فشار سرد انتخاب کنید.

لیست زیر شامل روغن های حامل معروف است که برای رقیق سازی روغن های اساسی برای آروماتراپی، ماساژ و مراقبت از پوست استفاده می شود. این لیست جامع نیست، اما گزینه خوبی برای شروع است.

1. روغن نارگیل

روغن نارگیل

روغن نارگیل یک روغن خوراکی است که از گوشت نارگیل های بالغ تهیه می شود. در انواع تصفیه شده یا تصفیه نشده موجود است.

روغن نارگیل تصفیه نشده از گوشت نارگیل تازه حاصل می شود. با مواد شیمیایی پردازش نشده و عطر و طعم نارگیل را حفظ می کند.

روغن نارگیل تصفیه شده از گوشت خشک نارگیل تهیه می شود که کوپرا نیز نامیده می شود. برای از بین بردن آلاینده ها و همچنین عطر و طعم مشخص نارگیل، سفید و معطر شده است. نارگیل تصفیه شده کاملاً طبیعی نیست و برای استفاده به عنوان روغن حامل توصیه نمی شود.

موارد استفاده: روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب مغذی پوست و پلی فنول ها است که این ماده را به روغن حامل عالی روغن های ماساژ و داروهای مراقبت از پوست تبدیل می کند.

2. روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا حاصل می شود. رایحه ای لطیف و مغذی دارد. از نظر فنی، جوجوبا یک روغن نیست، بلکه یک موم با خاصیت مرطوب کنندگی قوی است. تصور می شود که اشبیه به سبوم، روغن طبیعی پوست را تقلید می کند.

استفاده از روغن جوجوبا با ایجاد تصور اینکه پوست به اندازه کافی روغن تولید کرده است، ممکن است به کاهش تولید چربی پوست در افراد مستعد آکنه کمک کند.

موارد استفاده: روغن جوجوبا به راحتی در پوست جذب می شود و منافذ پوست را مسدود نمی کند. این امر باعث می شود گزینه مناسبی برای روغن های ماساژ، مرطوب کننده های صورت و روغن های حمام باشد.

3. روغن هسته زردآلو

روغن هسته زردآلو

روغن هسته زردآلو از دانه های زردآلو تهیه می شود که به آن مغز نیز می گویند. این یک روغن نرم کننده است که سرشار از اسیدهای چرب و ویتامین E است و به راحتی به پوست جذب می شود و دارای بوی کمی شیرین و مغذی است. شما می توانید روغن هسته زردآلو خوراکی یا روغن هسته زردآلو را فقط برای استفاده آرایشی خریداری کنید.

موارد استفاده: تصور می شود روغن هسته زردآلو به لطافت و آرامش پوست تحریک شده و خارش دار کمک می کند. از آن به عنوان روغن حامل برای تهیه روغن ماساژ، روغن حمام و مواد آماده سازی مراقبت از مو استفاده کنید.

4. روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین دارای رایحه ای قوی و مغذی است. این یک روغن خوراکی است که از مغز بادام شیرین تهیه شده است. این روغن سبک است و به راحتی جذب می شود و یک مرطوب کننده عالی برای خشکی پوست است.

همچنین از آن در رایحه درمانی عمومی استفاده می شود، اما رایحه قوی آن می تواند عطر و بوی روغن ضروری را مخفی کند.

موارد استفاده: روغن بادام شیرین یکی از محبوب ترین روغن های حامل برای مراقبت از پوست است. در روغن های ماساژ، روغن حمام و صابون ها عالی است.

5. روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون از زیتون فشرده شده حاصل می شود. این ماده بیشتر به عنوان یک روغن خوراکی سالم با رایحه ای میوه ای شناخته می شود، اما در رایحه درمانی به عنوان روغن حامل نیز استفاده می شود.

روغن زیتون خالص برای رایحه درمانی و داروهای مراقبت از پوست دارای ارجعیت است. رایحه روغن زیتون ممکن است با رایحه برخی روغن های اساسی تداخل داشته باشد.

موارد استفاده: دارای اسیدهای چرب و استرول های گیاهی است که آن را برای تمیز کردن و مرطوب سازی پوست خشک عالی می کند. از روغن زیتون به عنوان روغن حامل برای ماساژ، پاک کننده های صورت، مراقبت از مو و صابون های خانگی استفاده کنید.

6. روغن آرگان

روغن آرگان

روغن آرگان از هسته های موجود در داخل میوه درختان آرگان، که بومی مراکش هستند، تهیه می شود. این روغن خوراکی است و به طور سنتی برای تغذیه بدن از داخل و خارج استفاده می شود. رایحه ای مغزدار دارد و سرشار از ویتامین های A و E و اسیدهای چرب اشباع نشده است.

موارد استفاده: روغن آرگان می تواند به درمان خشکی پوست و مو ، چین و چروک و التهابات پوستی کمک کند. این باعث می شود آن یک روغن حامل عالی برای روغن های مراقبت از پوست و ماساژ عمومی باشد.

7. روغن گل سرخ

روغن گل سرخ

روغن گل سرخ از دانه های بوته Rosa rubiginosa یا بوته Rosa moschata است. گل هر دو بوته متفاوت از گل های رز سنتی است. وقتی این گل ها می میرند و گلبرگ های خود را می ریزند، غنچه آن باقی می ماند. روغن گل سرخ از فشرده شدن به دست می آید.

گرچه روغن گل سرخ بوی گل رز نمی دهد اما رایحه ای خاکی و مغزدار دارد.

موارد استفاده: روغن گل سرخ سرشار از ویتامین های A و C است. ویتامین A یک رتینوئید طبیعی است که به مبارزه با پیری کمک می کند و هر دو ویتامین می توانند اثرات خورشید را بر روی پوست شما معکوس کنند. از آن به عنوان روغن حامل برای داروهای خشک پوست، روغن های ماساژ و مرطوب کننده ها استفاده کنید.

8 . روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه از گیاه Nigella sativa تهیه می شود. اگرچه کمتر از روغن های حامل دیگر شناخته شده است، اما دارای منبع غنی ای از اسیدهای چرب اشباع نشده و اشباع است. همچنین تصور می شود توانایی ضد التهابی دارد.

موارد استفاده: روغن سیاه دانه اغلب به عنوان یک داروی محلی برای تسکین بیماری های پوستی از جمله اگزما، آکنه و پسوریازیس استفاده می شود. با توجه به این نکته، این یک انتخاب عالی برای مراقبت از صورت، روغن های ماساژ و مراقبت های عمومی از پوست است.

9. روغن هسته انگور

روغن هسته انگور

روغن هسته انگور از هسته های انگور حاصل می شود. غنی از ویتامین E است، ماده ای مغذی برای بهبود پوست و کاهش چین و چروک، اگرچه نظر تحقیقات علمی متناقض است.

موارد استفاده: روغن هسته انگور سبک است، به راحتی توسط پوست جذب می شود و رایحه ای خنثی دارد. یک روغن حامل مناسب برای استفاده با روغن های اساسی برای ساخت روغن های بدن و روغن ماساژ است.

10. روغن آووکادو

روغن آووکادو

روغن آووکادو روغنی سنگین، غلیظ و خوراکی است که از میوه آووکادو تهیه می شود. رایحه ای مغزدار دارد.

روغن آووکادو سرشار از اسید اولئیک است، یک اسید چرب اشباع نشده که تصور می شود به خشکی و آسیب دیدگی پوست کمک می کند.

موارد استفاده: می تواند روغن حامل خوبی برای درمان خشکی پوست و کرم های بدن باشد – مگر اینکه با آکنه سر و کار داشته باشید. روغن آووکادو ممکن است تولید سبوم را افزایش دهد، بنابراین اگر پوست شما مستعد آکنه است، قبل از استفاده با متخصص پوست خود مشورت کنید.

11. روغن آفتابگردان

روغن گل آفتابگردان

روغن آفتابگردان یک روغن خوراکی است که از دانه های آفتابگردان استخراج می شود. بوی خنثی دارد.

گفته می شود که این روغن به عنوان یک مانع پوستی در برابر سموم و میکروب هایی که باعث ایجاد عفونت می شوند، عمل می کند و به همین دلیل گزینه مناسبی برای پوست تحریک شده است.

موارد استفاده: تصور می شود که به نرم شدن پوست، مرطوب سازی پوست و تسکین تحریک کمک می کند، بنابراین این روغن حامل را به روغن های ماساژ خود اضافه کنید یا برای مراقبت های عمومی از پوست استفاده کنید.

چگونه روغن حامل را با روغن های اساسی مخلوط کنیم؟

در صورت امکان، روغن های حامل ارگانیک و فشرده را از سازنده ای که به آن اعتماد دارید خریداری کنید. اگرچه اکثر روغن های حامل واکنش آلرژیک ایجاد نمی کنند، شما همیشه باید قبل از استفاده آن ها را تست کنید.

برای انجام تست:

  1. مقدار کمی روغن حامل را به داخل مچ دست خود یا درست زیر گوش خود اضافه کنید.
  2. روغن را با باند بپوشانید.
  3. پس از 24 ساعت دوباره به منطقه مراجعه کنید.
  4. در صورت تحریک، کاملاً آبکشی کرده و از استفاده در آینده خودداری کنید.

اگر به آجیل های درختی حساسیت دارید، نباید از روغن های حاصل از آجیل های درخت استفاده کنید. این شامل روغن بادام شیرین، روغن آرگان و روغن هسته زردآلو است.

هنگام رقیق کردن روغن های اساسی با روغن حامل، رعایت این دستورالعمل ها مهم است.

برای بزرگسالان:

  • رقیق سازی 2.5 درصد: 15 قطره روغن ضروری در هر 6 قاشق چای خوری روغن حامل
  • رقیق سازی 3 درصدی: 20 قطره روغن اساسی در هر 6 قاشق چای خوری روغن حامل
  • رقیق سازی 5 درصدی: 30 قطره روغن اساسی در هر 6 قاشق چای خوری روغن حامل
  • رقیق سازی 10 درصدی: 60 قطره روغن اساسی در هر 6 قاشق چای خوری روغن حامل

برای کودکان:

رقیق سازی 0.5 تا 1 درصد: 3 تا 6 قطره روغن اساسی در هر 6 قاشق چای خوری روغن حامل

روغن های حامل را همیشه در یک مکان تاریک و خنک و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید. همچنین باید آن ها را در یک بطری شیشه ای تیره نگه دارید.

سخن آخر

روغن های حامل امکان استفاده ایمن از روغن های اساسی را فراهم می کند. آن ها همچنین به تغذیه و مرطوب سازی پوست کمک می کنند. گرچه همه روغن ها روغن حامل خوبی تولید نمی کنند. شما باید از استفاده مواردی مانند کره، ژله و روغن معدنی خودداری کنید.

هر روغنی را که انتخاب می کنید پس از مخلوط شدن با یک روغن اساسی از لب، چشم یا سایر مناطق حساس خودداری کنید. با این حال، می توانید روغن حامل را با خیال راحت به تنهایی در این مناطق استفاده کنید.

منبع: HealthLine

Gerelateerde berichten

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.