سلامت پوست, مد و فشن, مراقبت از پوست

پیرسینگ چگونه انجام می شود؟ انواع پیرسینگ چیست؟

پیرسینگ

پیرسینگ شامل سوراخ کردن یا بریدن قسمتی از اعضای بدن است که جواهرات یا حلقه و آویز را در آن جا نصب می کنند. رایج ترین نوع پیرسینگ ، سوراخ کردن لاله گوش است. برخی افراد غضروف گوش خود را نیز سوراخ می کنند (قسمت سخت گوش خارجی). جاهای دیگر برای سوراخ کردن عبارتند از: ابرو، بینی، زبان، لب، ناف، نوک سینه ها و اندام تناسلی.

پیرسینگ چگونه انجام می شود؟

اعضای بدن را با استفاده از یک سوزن استریل سوراخ می کنند و با استفاده از آن در مکان مورد نظر، سوراخ ایجاد می کنند و جواهرات مورد نظر را در سوراخ فرو می برند. سوزن فقط باید برای یک مشتری انجام شود و سپس دور انداخته شود. این کار خطر عفونت را کاهش می دهد.

این کار را حتما نزد پزشک و با رعایت تمام موارد اصول بهداشتی انجام دهید. در غیر این صورت احتمال انتقال بیماری های واگیردار زیاد است.

انواع پیرسینگ چیست؟

پیرسینگ را می توان در کل بدن انجام داد. اما انجام آن در بعضی از نقاط محبوب تر و زیباتر است. قبل از انجام آن بیشتر فکر کنید که کدام یک برای شما مناسب تر است.

پیرسینگ بینی

امروزه سوراخ کردن تیغه بینی بسیار محبوب شده است. سپتوم، قسمت نازکی از غضروف است که از مرکز بینی می گذرد و سوراخ های بینی شما را از هم جدا می کند، بنابراین سوراخ در دو طرف تیغه بینی ایجاد می شود.

 پیرسینگ بینی

انواع سوراخ کردن بینی

انواع پیرسینگ بینی

پیرسینگ گوش

سوراخ کردن گوش از زمان های بسیار قدیم در همه دنیا انجام می شده است. سوراخ کردن گوش (مدل دایث) درست بالای تراگوس گوش انجام می شود، از جایی که گوش به سر شما وصل می شود و به سمت ناحیه صدف گوش منحنی می شود. در پیرسینگ دایث، حلقه ای داخل غضروف گوش قرار می گیرد و به شکل نیمه ماه در می آید.

پیرسینگ گوش

انواع سوراخ کردن گوش

انواع پیرسینگ گوش

پیرسینگ زبان

معمولاً این سوراخ‌ ها به‌ صورت منفرد به سمت مرکز زبان انجام می‌ شوند، اما برخی از افراد ترجیح می‌ دهند چندین سوراخ در این قسمت انجام دهند.

پیرسینگ زبان

پیرسینگ لب

سوراخ کردن لب در قسمت بالایی یا لب پایینی انجام می شود. این نوع سوراخ کردن، دردناک و البته جذاب است.

پیرسینگ لب

پیرسینگ ناف

سوراخ کردن ناف معمولا در لبه ی بالای حلقه ی ناف انجام می شود. این نوع پیرسینگ، جذابیت و محبوبیت زیادی دارد و اگر به درستی انجام نشود، درد زیادی خواهد داشت.

 پیرسینگ ناف

پیرسینگ ابرو

سوراخ کردن ابرو معمولا به صورت عمودی انجام می شود. این روش نسبت به سایر روش ها درد کمتری دارد، اما احتمال ایجاد عفونت زیاد است.

 پیرسینگ ابرو

سایر انواع پیرسینگ بدن

  • پیرسینگ گونه (روی گونه قرار می‌ گیرد).
  • سوراخ کردن نوک پستان زنان و مردان (این سوراخ‌ کاری در نوک سینه انجام می‌ شود).
  • سوراخ کردن گوشت بین انگشت ها (این روش در گوشت آزاد بین انگشتان انجام می‌ شود. (مثلاً بین انگشت اشاره و شست).
  • سوراخ کردن سینه بند (این روش شامل تعدادی پیرسینگ سطحی پشت کمر است).
  • سوراخ کردن مدیسون (این روش روی پوست سینه زیر گردن انجام می‌ شود).
  • سوراخ کردن پشت گردن (این روش روی پوست پشت گردن انجام می‌ شود).

عوارض جانبی

عوارض جانبی ناشی از سوراخ کردن بدن عبارتند از:

  • واکنش های آلرژیک
  • کلوئید
  • عفونت

عفونت شایع ترین مشکلی است که ممکن است پس از انجام پیرسینگ داشته باشید. افراد به سختی می توانند تشخیص دهند که آیا پیرسینگ آن ها دچار عفونت شده است یا خیر.

در صورت مشاهده هر یک از علائم عفونت زیر با پزشک خود تماس بگیرید:

  1. تب
  2. قرمز شدن و تورم پوست در اطراف ناحیه سوراخ شده
  3. درد هنگام لمس ناحیه سوراخ شده
  4. ترشح زرد بدبو که از سوراخ ایجاد می شود

چه مواردی خطرات ناشی از پیرسینگ را افزایش می دهد؟

بسیاری از موارد می توانند بر سیستم ایمنی بدن و توانایی شما برای مبارزه با عفونت تأثیر بگذارند. اگر دیابت، مشکلات قلبی، ضعف سیستم ایمنی یا هر بیماری دیگر دارید، حتما به فردی که پیرسینگ شما را انجام می هد، اطلاع دهید. اگر استروئید یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنید، قبل از انجام آن با پزشک خود صحبت کنید.

نحوه جلوگیری از عفونت

حتما مراقب پیرسینگ خود باشید. فردی که پیرسینگ شما را انجام می دهد توصیه می کند که ناحیه را دو بار در روز با صابون و آب گرم تمیز کنید تا زمانی که بهبود یابد. همچنین باید از پاک کننده های دارویی مایع استفاده کنید. برای سوراخ کردن زبان یا لب، باید بعد از غذا از دهانشویه ضد باکتری استفاده کنید تا از عفونت در حین بهبودی جلوگیری کنید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر فکر می کنید دچار عفونت شده اید، باید حتما به پزشک مراجعه کنید. تاخیر در درمان، می تواند باعث بدتر شدن عفونت شود. زیورآلات خود را خارج نکنید مگر اینکه پزشک به شما بگوید این کار را انجام دهید.

عفونت های جزئی را می توان با موارد زیر درمان کرد:

  • داروهای بدون نسخه که می توانید روی پوست خود بمالید، مانند پماد آنتی‌ بیوتیک.
  • استفاده از کمپرس گرم روی محل مورد نظر.

منبع: familydoctorpainfulpleasures

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *