سلامت پوست, مراقبت از پوست

خواص روغن فندق برای پوست + نحوه استفاده از آن

روغن فندق

روغن فندق دارای محتوای اسید چرب مشابه روغن زیتون است. این ماده حاوی مقدار زیادی اسید اولئیک است که می توان از آن مانند: روغن زیتون در محصولات مراقبت از پوست استفاده کرد. روغن فندق حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و پروتئین هایی است که از پوست محافظت کرده، آن را آبرسانی می کند و علائم پیری را کاهش می دهد، هم چنین کیفیت پوست را بهبود می بخشد. بسیاری از خواص روغن فندق را می توان از طریق مصرف موضعی به دست آورد.

در این مقاله به مزایای استفاده از روغن فندق برای پوست خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید و ادامه مقاله را بخوانید.

خواص روغن فندق برای پوست

استفاده از روغن فندق در مراقبت از پوست مزایای بسیاری را فراهم می کند. در ادامه به بیان خواص روغن فندق می پردازیم:

1- استفاده از آن موجب حفظ رطوبت پوست می شود

این ماده حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب است که آن را به نرم کننده ای موثر تبدیل می کند. این ماده به عنوان یک ماده بازسازی کننده برای تهویه پوست عمل می کند. هم چنین مانع از دست دادن رطوبت سطح پوست می شوند.

  1. اسیدهای چرب در ایجاد تعادل و محافظت از پوست نقش دارند، از ورود هرگونه ماده مضر به پوست نیز جلوگیری می کنند.
  2. نیاسین موجود در آن یک مانع محافظتی بر روی پوست ایجاد می کند و میزان رطوبت پوست را افزایش می دهد.
  3. کیفیت پوست را بهبود می بخشد و چین و چروک را کاهش می دهد.
  4. به لطف خواص ضد التهابی، ممکن است به درمان بیماری های پوستی مانند: آکنه و روزاسه کمک کند.
  5. هم چنین استفاده از آن اثرات پیری را کاهش می دهد و همچنین ممکن است تغییر رنگ پوست را نیز کاهش دهد.

بنابراین ترکیب روغن فندق با سایر مرطوب کننده ها ممکن است اثر سایر مرطوب کننده های مراقبت از پوست را افزایش دهد.

2- روغن فندق موثر در درمان خشکی پوست

از روغن فندق ممکن است در درمان های ترمیمی پوست استفاده شود. از روغن فندق معمولاً در محصولاتی که برای درمان خشکی پوست استفاده می شود، اضافه می شود. زیرا خاصیت امولسیونی دارد. هم چنین این ماده حاوی فسفولیپیدهایی است که رطوبت بیشتری را برای محصولات آرایشی فراهم می کند.

درمان خشکی پوست با روغن فندق

3- استفاده از آن جهت محافظت از پوست در برابر آفتاب

روغن فندق حاوی ویتامین ها، مواد معدنی مانند: روی و مس و اسیدهای چرب ضروری است که از آسیب پوست در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید جلوگیری می کنند. بنابراین می توانید از آن به عنوان فیلتر UV برای محافظت از پوست در برابر آفتاب استفاده کنید.

این مواد مغذی علاوه بر محافظت از پوست، تولید کلاژن را بهبود می بخشد. بنابراین استفاده از آن موجب حفظ خاصیت ارتجاعی و بهبود لطافت پوست می شود.

4- استفاده از آن موثر در بهبود آکنه

روغن فندق حاوی ویتامین A (رتینول) می باشد که اغلب در درمان آکنه، پسوریازیس و سایر بیماری های پوستی مانند (بیماری پوستی گال) استفاده می شود. هم چنین عصاره اتانول حاصل از فندق، در برابر استافیلوکوکوس اورئوس (این باکتری عامل ایجاد آکنه شناخته شده است) خاصیت ضد باکتریایی دارد. زیرا، متابولیسم آهن را افزایش می دهد و عملکرد ضد التهابی را علیه باکتری ها فراهم می کند.

هم چنین استفاده از آن برای پوست های چرب ایده آل است، زیرا فاقد چربی است. علاوه بر آن خاصیت قابض دارد و منافذ پوست را می بندد و به کسانی که پوست چرب و مستعد آکنه دارند، در بهبود و درمان آکنه کمک می کند.

روغن فندق موثر در بهبود آکنه

5- ترمیم زخم و درمان حساسیت های پوستی

شاخه و برگ های فندق حاوی مکمل اسید فولیک می باشند که در ساخت روغن های اساسی استفاده می شوند. برای درمان حساسیت های پوستی و کاهش هر گونه درد عضلانی شما می توانید از آن استفاده کنید.

برگ ها دارای عصاره هیدروالکلی هستند که ممکن است به ترمیم زخم کمک کنند. همچنین به عنوان یک ضد عفونی کننده عمل می کنند.

6- کاهش روند پیری پوست

پوست فندق دارای ترکیبات فعال زیستی است که رشد باکتری های پروبیوتیک Lactobacillus planetarium و Lactobacillus crispatus را افزایش می دهد. همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد.

بنابراین استفاده از آن پوست را آرام کرده و روند پیری پوست را به تاخیر می اندازد. علاوه بر این، قابلیت ارتجاعی و ضخامت پوست را بهبود می بخشد.

7- موثر در کاهش اثرات سندرم تخمدان پلی کیستیک

روغن فندق ممکن است به کاهش اثرات سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) کمک کند. این نشان می دهد که مصرف آن ممکن است در کاهش هرگونه التهاب یا شکستگی ناشی از PCOS مفید باشد.

این ها خواص مختلف روغن فندق است. بهترین راه برای دستیابی به تمام مزایای آن استفاده صحیح از روغن است. در بخش زیر، درباره نحوه استفاده از روغن فندق بر روی پوست صحبت می کنیم.

نحوه استفاده از روغن فندق بر روی پوست

توجه: قبل از استفاده از روغن فندق بر روی پوست خود، تست پچ را انجام دهید. جهت انجام تست پچ مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

  • مقداری روغن به بازو خود بمالید.
  • چند ساعت صبر کنید.
  • در صورت مشاهده اثرات سوء مانند: قرمزی، تورم، خارش، بثورات، التهاب یا احساس سوزش از مصرف آن خودداری کنید.

روغن فندق (منظم و ضروری) به تنهایی یا با ترکیب روغن های دیگر قابل استفاده است. روغن را با روغن های حامل یا سایر روغن های اساسی ترکیب کنید تا فواید دارویی و آرایشی آن افزایش یابد.
این روغن همچنین می تواند با سایر مواد آلی و محصولات مراقبت از پوست همراه شود (زیرا این محصول یک امولسیون کننده است).

نحوه مصرف:

  • صورت خود را با استفاده از پاک کننده مناسب تمیز کنید.
  • سعی کنید هنگام پخش مواد پاک کننده، صورت خود را با ناخن های خود چنگ نزنید، بهتر است صورت خود را با حرکات دورانی کوچک ماساژ دهید.
  • بعد صورت خود را با حوله پنبه ای خشک کنید.
  • سپس یک حوله کوچک برداشته و آن را در مقداری آب گرم فرو ببرید. (اطمینان حاصل کنید که آب زیاد داغ یا زیاد سرد نباشد) استفاده از آب گرم منافذ پوست را باز می کند.
  • سپس روغن فندق را به صورت و گردن بمالید. چند دقیقه آن را بر روی پوست خود ماساژ دهید.
  • 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا روغن جذب پوست شود.
  • سپس صورت خود را با آب گرم بشویید یا با حوله گرم آن را به آرامی پاک کنید.

هشدار!

مانند اکثر مواد طبیعی، استفاده از روغن فندق بر روی پوست برخی افراد، ممکن است عوارض جانبی خاصی ایجاد کند. بنابراین قبل از استفاده گسترده از آن، تست پچ را انجام دهید.

عوارض جانبی استفاده از روغن فندق

روغن فندق به طور کلی برای مصرف و استفاده موضعی بی خطر تلقی می شود. با این حال، تحقیقات کافی برای تضمین ایمنی آن وجود ندارد. بنابراین توصیه می شود در صورت داشتن هر نوع حساسیت به آجیل یا پوست حساس از مصرف روغن فندق خودداری کنید.

فندق حاوی پروتئین های مشابه آلرژن های گرده است. اگر به آلاینده های گرده حساسیت دارید، روغن فندق ممکن است متناسب با پوست شما نباشد. بنابراین برای اطمینان از عدم بروز عوارض مضر، قبل از استفاده گسترده از آن، تست پچ را انجام دهید.

برخی از واکنش های جانبی که ممکن است در استفاده از روغن فندق رخ دهد. شامل موارد زیر است:

  • سرخی
  • احساس خارش و سوزش
  • درد و ناراحتی
  • تورم
  • جوش های پوستی یا آکنه

اگر احساس ناراحتی، التهاب یا تحریک کردید، روغن را از سطح پوست خود بشویید و بلافاصله با یک متخصص پوست مشورت کنید.

عوارض جانبی استفاده از روغن فندق

سخن آخر

استفاده از روغن فندق باعث بهبود رطوبت پوست و محافظت پوست در برابر آسیب آفتاب و پیشگیری از پیری پوست می شود. شواهد حکایتی حاکی از آن است که این روغن باعث بهبود بافت و لطافت پوست می شود و همچنین می تواند درخشندگی پوست را تقویت کند.

در صورت بروز هرگونه تحریک یا التهاب، استفاده را متوقف کرده و با یک متخصص پوست مشورت کنید. در غیر این صورت می توانید از روغن طبق دستورالعمل استفاده کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.

منبع: stylecraze.com

Gerelateerde berichten

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.