پوست و مو یکی از تاثیر گذار ترین عوامل در زیبایی انسان است و مراقبت از آن ها امری ضروری است.
عوامل مختلفی می تواند به ما در بهبود و نگهداری سلامت پوست و مو کمک کند.
روغن بنفشه یکی از مشهور ترین روغن های گیاهی در بهبود سلامت پوست و مو است. در ترکیب با روغن های گیاهی دیگر به کمک آمده تا معجزه خودش را به نمایش بگذارد.
گل بنفشه
بنفشه (Violet) گیاهی است که اغلب در نواحی معتدل یافت می شود. بومی قاره آسیا و اروپا، با ساقه ای کوتاه و از گیاهان زینتی می باشد. خواستگاه گل بنفشه در ایران قسمت های شمال غربی تا غرب (مناطق کوهستانی که آب و هوای معتدل تا برفی دارند) است و در 20 گونه، متفاوت است.
گل بنفشه علاوه بر کاربرد هایی که برای پوست و مو دارد در زمینه های کاهش استرس عصبی، سرفه های مزمن، آسم، بیماری های دهان، به علت طبع بلغمی مصلح طبع صفراوی و از بین برنده عوارض غالب آمدن طبع صفراوی، پیشگیری از بروز انواع سرطان، درمان سنگ کلیه و … موثر است.
اما می خواهیم در این مقاله، در رابطه با « خواص روغن بنفشه » برای پوست و مو صحبت کنیم:
فواید روغن بنفشه بر پوست چیست؟
این روغن که از گل یا برگ های آن گرفته می شود برای افزایش نرمی پوست بسیار مفید است.
آکنه های پوستی دارید؟
روغن بنفشه در کنار دیگر روغن های گیاهی، یکی از شناخته شده ترین ها برای از بین بردن آکنه های پوستی است و التهابات را هم از بین می برد.
بیشتر بخوانید: بهترین ماسک صورت برای پوست چرب و مستعد آکنه!
پوست را پاک سازی می کند
به علت دارا بودن بنفشه از مقادیر بالای آلکالوئید ها برای پاک سازی پوست استفاده شایانی دارد.
بهبود چین و چروک !
از یک سنی به بعد با چین و چروک های پوستی مواجه می شویم. برخی به فکر استفاده از انواع کرم ها و روش های دارویی صنعتی می افتیم و برخی هم به فکر انجام عمل هایی که بتوانند این خطوط را از صورتمان پاک کنند.
برای تمام کسانی که به دنبال یک محصول موثر برای بهبود چین و چروک های صورتشان هستند؛ عل الخصوص آن هایی که ترجیح می دهند از محصولات گیاهی استفاده کنند، ما روغن بنفشه را در چنته داریم!
چرا؟ چون بنفشه با کارکرد ظریف اما قدرتمند خود به بهبود چین و چروک های پوست صورت تان کمک می کند و در صورت مصرف صحیح قطعا شما را راضی خواهد کرد.
نکته اول استفاده از روغن بنفشه
پوست تان چرب است! نمی توانید از هر محصولی به راحتی استفاده کنید؟ این روغن را (بدون هیچ گونه نگرانی) بکار بگیرید.
چراکه روغن بنفشه ، چربی پوست را متعادل می کند و برای پوست های چرب هم به راحتی قابل استفاده است.
چگونه از روغن بنفشه استفاده کنیم؟
فوایدی که در بالا ذکر کردیم، از موارد استفاده روغن بنفشه در پوست است. اگر با هر کدام از این موارد درگیر هستید، روغن بنفشه را خریداری کنید و بعد از استفاده از آن خبر خوش تان را بما بدهید!
اما اطلاعاتی که بهتر است برای چگونه استفاده کردن بهتر از این روغن بدانید:
روغن گیری گل بنفشه کار آسانی نیست. جالب است بدانید عصاره گیری از این گل ( 1000 کیلوگرم گلبرگ تنها یک کیلو روغن می دهد!) با کمک روغن های دیگری مثل زیتون یا بادام و کنجد (در برخی کشور ها از روغن نارگیل و جوجوبا استفاده می کنند) به دست می آید.
به این ترتیب که در این نوع عصاره گیری (حلال آلی) بر روی گلبرگ های زیبا بنفشه مقداری روغن از سه مورد بالا را اضافه می کنند و آن ها مثل یک حلال عمل کرده و به مرور زمان گل های بنفشه را در خود اندک اندک حل می کند. ( البته نه کاملا! پسماند ها را در مرحله آخر، استخراج می کنند).
مقاله هایی که قطعا برایتان در حوزه سلامت پوست سودمند خواهد بود:
نکته دوم استفاده از روغن بنفشه
از آن جایی که روغن بنفشه مستقیم نمی تواند استخراج شود؛ با روغن های دیگر ترکیب می شود و علت اینکه باید پوست خود را بهتر بشناسید و با خواص دیگر روغن های ترکیب شده؛ روغن بنفشه را دریابید، به این علت است که احیانا اگر (به طور مثال) روغن زیتون با پوست شما سازگار نبود، به دنبال روغن بنفشه بر پایه روغن کنجد یا بادام باشید.
خواص روغن بنفشه بر مو چیست؟
از موهای ضعیف تان یک قهرمان بسازید!
موهای شکننده و ضعیف داغ بدی بر دل بانوان یا آقایان مبتلا می گذارد. ریزش مو دارید؛ دستتان را در موهایتان خالی فرو می برید و با چندین لاخ، پر بر می گردانید! به جنب و جوش برای درمان آن می افتید و از هر فرد که فکر می کنید ممکن است چاره ای برایتان داشته باشد سوال می کنید.
روغن بنفشه می تواند به شما در درمان شکنندگی مو (تقویت جریان خون در پوست سر و تقویت پیازمو) کمک کند!
موهای سفید!
خانم ها وآقایانی که موهایشان سفید شده و دوست ندارند با این وضع دیده شوند، تقریبا هر ماه یک بار کاسه رنگ به دست دارند و یا سری به آرایشگاه همیشگی شان می زنند!
باز هم راه دور نروید! روغن بنفشه برای درمان سفیدی مو در جهان شهرت دارد. درست است که کمی گران است اما قطعا در مقایسه با رنگ کردن های مداوم که به مو آسیب می زند، با خاصیتی که برای تقویت ریشه مو هم دارد؛ یک تیر و دو نشان است!
مقاله هایی که قطعا برایتان در حوزه سلامت مو سودمند خواهد بود: