آرایش چشم, آرایش صورت

آنچه که باید قبل از جراحی (لیفت) پلک بدانید!

جراحی پلک

آیا قصد جراحی زیبایی پلاستیک را دارید؟ بلفاروپلاستی یا جراحی پلک در سال های اخیر محبوبیت زیادی دارد و هواداران آن رو به افزایش است. این قطعاً یکی از محبوب ترین اقدامات است که در میان پنج عمل جراحی زیبایی برتر در سال 2016 در جایگاه چهارم قرار گرفت.

لیفت پلک می تواند تأثیر شدیدی بر زیبایی صورت داشته و اعتماد به نفس فرد را بهبود بخشد. اگر فکر می کنید شما نیاز به جراحی دارید، ابتدا لازم است در مورد خطرات احتمالی و عوارض جانبی این روش، اطلاعات کسب کنید.

جراحی پلک (بلفاروپلاستی) چیست؟

بلفاروپلاستی، معمولاً جراحی پلک نامیده می شود. این روش می تواند راهی عالی برای ترمیم پلک فوقانی، کاهش کیسه های پلک پایین و همچنین کاهش چین و چروک های دور چشم باشد. تنها با یک یا دو برش، این روش درمانی و آرایشی به بیماران کمک کرده تا احساس جدیدی از رضایت و جوان سازی چهره خود را به دست آورند.

🔔 بیشتر بدانید: لیفت و لمینت مژه چیست؟ چطور انجام می شود؟

جراحی پلک در چه قسمتی انجام می شود؟

جراحی پلک بسته به نیاز و توسط متخصص در دو قسمت (پلک پایین و پلک فوقانی) انجام می شود. نیاز شما بسته به شکل چشم و سایر شرایط سلامتی متفاوت است.

  • جراحی پلک فوقانی
  • جراحی پلک پایینی
  • جراحی دو پلک (پلک پایین و بالایی)

جراحی پلک فوقانی

این نوع جراحی عمدتا ظاهر و بینایی چشم افرادی که در اثر افزایش سن و ژنتیک مشکل دارند، را بهبود می بخشد. همان طور که از نام آن مشخص است، روی پلک فوقانی متمرکز شده است. این نوع جراحی می تواند عملکرد چشم را بازگرداند یا ظاهر گردتر و بازتری را ایجاد کند.

جراحی پلک فوقانی

بیشتر بدانید: 7 ورزش مناسب برای کاهش و رفع چین و چروک های صورت

جراحی پلک پایین

این روش در اطراف و قسمت زیرین چشم انجام می شود. این نوع جراحی بیشتر برای از بین بردن چین و چروک های پوست، اصلاح گشادی چشم یا بهبود ظاهر انجام می شود.

جراحی پلک دوتایی

در جراحی پلک دوتایی، بر روی پلک فوقانی چین ایجاد می شود و باعث می شود تا چشم پهن و بزرگتر دیده شود. این روشی است که در شرق آسیا محبوبیت زیادی کسب کرده است و در اغلب موارد این مدل، مورد استفاده قرار می گیرد.

جراحی پلک دوتایی

جراحی پلک برای چه کسانی ممنوعیت دارد؟

اگر دچار بیماری هستید، انجام جراحی پلک ممکن است سلامت چشم شما را به خطر بیندازد. بنابراین قبل از جراحی پلک، در مورد سابقه بیماری های خود حتما با پزشک مشورت داشته باشید. این بیماری ها عبارت اند از:

  • بیماری گلوکوم
  • جدا شدگی شبکیه
  • خشکی چشم
  • و سایر مشکلاتی که مربوط به چشم می باشد.

عوارض جانبی جراحی

عوارض احتمالی و جانبی برای هر نوع جراحی وجود دارد و بلفاروپلاستی نیز از این امر مستثنی نیست. اما یک جراح پلاستیک با تجربه و ماهر می تواند از ایجاد بسیاری از عوارض جانبی جلوگیری کند. عوارض جانبی زیر نسبتاً شایع است و نباید باعث نگرانی اولیه شود:

  • کبودی: بعد از جراحی ممکن است در اطراف چشم کبودی مشاهده کنید که با گذشت زمان بهبود می یابد.
  • تورم: پس از جراحی، چشم و نواحی اطراف آن متورم است. این ممکن است منجر به افزایش خشکی چشم شود، برای کاهش تورم می توانید چند مرتبه در روز از کیسه یخ استفاده کنید.
  • زخم: این جراحی زخم هایی کوچک را بر جا می گذارد که ممکن است بهبود آن بیش از یک سال طول بکشد. با این حال، به دلیل قرارگیری آن ها در امتداد پلک شما، به ویژه در پلک فوقانی، اغلب به طور طبیعی پنهان می شوند.
  • درد: ممکن است پلک در چند روز اول احساس زخم یا ناراحتی کند. اگر مسکن های بدون نسخه کافی نیستند، پزشک می تواند داروی قوی تری برای کاهش ناراحتی در اوایل بهبودی تجویز کند.
  • عفونت: در هر برش جراحی ممکن است رخ دهد، اما با آنتی بیوتیک ها و مراقبت های بهداشتی مناسب در دوران نقاهت می توان از آن جلوگیری کرد.
  • کم بینایی و نابینایی موقت: این اتفاق نیز ممکن است رخ دهد، اما ظرف یک روز بهبود می یابد.
  • همچنین ممکن است خارش چشم، خشکی و بی حسی پلک، تاری دید، دید دوتایی، مشکل در بستن چشم ها و ریزش مژه ایجاد شود که می توان آن را با کمک پزشک درمان کرد.

نکته: اولین و مهم ترین جنبه جراحی های زیبایی که باید در خاطر داشته باشید، این است که برای نتیجه کامل باید صبور باشید. در برخی موارد ممکن است لازم باشد حدود 1 سال صبر کنید.

چه عواملی عارضه را افزایش می دهد؟

برخی شرایط ممکن است، عارضه را افزایش دهند. تقریباً برای همه جراحی ها، بیماری های سیستمیک مانند:

  1. بیماری های قلبی و عروقی
  2. تیروئید
  3. کبد
  4. دیابت کنترل نشده

می توانند توانایی بهبودی بدن شما را کاهش دهند. قبل از انجام هرگونه جراحی، پزشک خود را از مشکلات و بیماری های خود آگاه کنید، تا پزشک بتواند با روشی مناسب ایمنی شما را تضمین کند.

هشدار! در صورت هر گونه عوارضی لطفاً خود درمانی نکنید و سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: kovandaplasticsurgery.com

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.