مراقبت از پوست, مراقبت از مو

روغن هسته زردآلو : بررسی اثرات و عوارض جانبی

روغن هسته زردآلو

چکیده مطلب …

  • روغن هسته زردآلو از فشرده شدن هسته این میوه به دست می آید.
  • روغن هسته زردالو شباهت زیادی به سبوم طبیعی تولید شده در پوست انسان دارد.
  • این روغن را به صورت موضعی بر روی پوست خود استفاده کنید، مناسب برای پوست های خشک و حساس است، باعث ایجاد نرم کنندگی، کاهش قرمزی پوست، کمتر شدن چین و چروک و دیگر علائم پیری پوست می شود.
  • کسانی که به آجیل ها حساسیت دارند اما می خواهند که از خواص روغن هایی مانند بادام بهره ببرند، روغن هسته زردآلو جایگزین مناسبی می تواند باشد.
  • این روغن می تواند برای رفع خارش، پوسته پوسته شدن، جراحت ها یا زخم های پوستی، بدون به جا گذاشتن اثر چربی مناسب باشد.
  • از نظر دارویی، این روغن برای تسکین مشکلات مربوط به سفتی و درد مفاصل و همچنین علائم سرماخوردگی، سرفه و یبوست اثر دارد.

مزایای روغن هسته زردآلو

ترکیبات اصلی شیمیایی روغن هسته زردآلو شامل: اولئیک اسید، لینولنیک اسید، آلفا-لینولئیک، پالمیتیک اسید، اسید استریک، ویتامین A و E است.

اولئیک اسید (امگا 9):

  • حفظ لطافت و درخشندگی مو و پوست
  • تحریک رشد موهای ضخیم تر، بلندتر و قوی تر
  • کاهش سرعت پیری پوست مانند جلوگیری از ایجاد خطوط و چین و چروک در صورت
  • کاهش شوره و کمک به رشد مو
  • تقویت سیستم ایمنی
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی
  • جلوگیری از سختی، التهاب و درد مفاصل

لینولئیک اسید (امگا 6):

  • ایجاد نرمی و کمک به رشد آن
  • کمک به ترمیم جراحات
  • یک امولسیون موثر در ترکیب صابون ها و روغن خشک شونده سریع
  • تسکین آکنه و کاهش احتمال شیوع در آینده
  • در صورت وجود در ترکیبات روغن، غلظت آن را کمتر و روغن را مناسب پوست های آکنه دار می کند.

آلفا-لینولئیک اسید (امگا 3):

  • کاهش التهاب
  • کنترل لخته شدن خون بر روی پوست
  • کاهش درد مفاصل و سختی آن ها و بهبود انعطاف پذیری

پالمیتیک اسید:

  • دارای خاصیت نرم کنندگی
  • داشتن موهایی نرم تر بدون ماندگاری چربی بر روی موها
  • رایج ترین نوع اسید چرب اشباع شده

استریک اسید:

  • دارای خواص پاک کننده ای است که باعث پاکسازی آلودگی ، عرق و سبوم بیش از حد از مو و پوست می شود.
  • یک ماده امولسیون کننده ایده آل برای اتصال آب و روغن می باشد.
  • به ماندگاری محصولات در طول زمان کمک می کند.
  • بدون کاهش درخشش و احساس سنگینی، موها را از شر صدمه دیدن محافظت می کند.
  • خاصیت پاک کنندگی استثنایی دارد.
  • پوست را نرم می کند.

ویتامین A:

  • از پوست در برابر آسیب های ناشی از اشعه ماورا بنفش محافظت می کند.
  • باعث کند شدن ایجاد چین و چروک در صورت می شود.
  • تحریک کننده تولید کلاژن
  • تحریک بازسازی سلول ها برای سالم نگه داشتن پوست و حفظ استحکام آن
  • بهبود سریعتر زخم ها
  • از پوست در برابر سموم و باکتری ها محافظت می کند و باعث تولید سلول می شود ، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
  • لکه های ناخواسته و لکه های تیره را روشن می کند، بنابراین باعث متعادل شدن رنگ پوست می شود و درخششی یکنواخت ایجاد می کند.
  • تولید چربی در پوست را کند کرده و منافذ پوست را پاک می کند، در نتیجه از بروز آکنه جلوگیری می کند.

ویتامین E:

  • دارای خواص آنتی اکسیدانی است که پیری پوست را کند و گردش خون را تقویت می کند.
  • زخم و لکه ها را ترمیم می کند
  • از کاهش رطوبت پوست و مو جلوگیری می کند
  • تسکین دهنده سوختگی پوست
  • منافذ را عمیق تمیز کرده و تولید چربی را در پوست متعادل می کند.

استفاده موضعی از روغن هسته زردآلو باعث نرم شدن پوست های خشک و حساس می شود، قرمزی پوست، چین و چروک ها و دیگر علائم پیری پوست را کم می کند. مقادیر زیاد اسید های چرب غیر اشباع شده به آن حالتی غیر گریسی داده است و ترکیب اولئیک اسید و لینولئیک اسید به درمان و کاهش آکنه کمک می کند. کسانی که به آجیل ها حساسیت دارند و می خواهند روغنی مانند بادام شیرین را استفاده کنند؛ روغن هسته زردالو می تواند جایگزین مناسبی برای شان باشد. این روغن بسیار سبک بوده و سریعا جذب پوست می شود و پوست را بسیار نرم و لطیف می کند.

در درمان پزشکی، برای کاهش درد و خشکی مفاصل استفاده می شود، همچنین علائم سرماخوردگی و یبوست را کاهش می دهد. در صورت ماساژ این روغن بر روی پوست و مو، از ریزش مو جلوگیری می کند. باعث بهبود سریعتر احساس خارش، پوسته پوسته شدن، جراحات یا زخم های پوستی می شود. افرادی که دارای آکنه یا اگزما هستند نیز می توانند از این روغن استفاده کنند.

همانطور که گفته شد، روغن هسته زردآلو هم خواص زیبایی دارد و هم خواص پزشکی:

  • زیبایی: ضد التهابی، ضد باکتری، ضد پیری، ضد عفونی کننده، آنتی اکسیدان و نرم کننده.
  • پزشکی: ضد التهابی، ضد باکتری، ضد عفونی کننده، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، خلط آور

موارد استفاده روغن هسته زردآلو

روغن هسته زردآلو

موارد استفاده روغن هسته زردالو بسیار زیاد است، از موارد پزشکی گرفته تا زیبایی. در حالت های مختلفی وجود دارد، روغن ماساژ، روغن مو، ژل، کره بدن، محصولات لب، عطرها، لوسیون، کرم، صابون، شامپو و دیگر محصولات مراقبت از پوست.

این روغن به صورت موضعی استفاده می شود و بسیار غنی و فاقد چربی زیاد می باشد. می تواند به صورت مستقیم برروی پوست قرار گیرد به عنوان احیا کننده و نرم کننده پوست و جلوگیری از التهاب و ایجاد آکنه. می توان برای کاهش حلقه های تیره در زیر چشم، چین و چروک و پف از این روغن استفاده کرد. به آرامی می توان بر روی پوست آن را ماساژ داد تا پوست شما را پاک کند. همچنین با اعمال آن بر روی قسمت های ضخیم تر پوست به عنوان یک نرم کننده عمل می کند، سریع جذب می شود و چربی ای از خود باقی نمی گذارد، پوست های خشک با استفاده از روغن هسته زردآلو می توانند حس نرمی و لطافت را در پوست خود حس کنند.

برای پاک کردن آرایش بدون استفاده از پاک کننده های خشن، می توان این روغن را بر روی پوست زد تا مواد آرایشی حل شوند. اگر روغن هسته زردالو مخصوص صورت را خریداری کنید برای دیدن نتیجه مطلوب، بهتر است هفته ای سه بار، عصرها از آن استفاده کنید. افرادی که آکنه دارند اگر از این روغن با غلظت %100 استفاده کنند ممکن احساس بسته شدن منافذ را داشته باشند. در نتیجه قبل از استفاده برای صورت باید رقیق شود.

روغن هسته زردآلو باعث تغذیه مو می شود در نتیجه رشد آن را بهبود می بخشد. این روغن نه تنها باعث کاهش خشکی پوست سر می شود بلکه موها را نیزدرخشان تر می کند. این روغن را بر روی پوست سر خود بزنید و شروع به ماساژ دادن بکنید، قبل از شستشو با یک شامپو مناسب بگذارید در حدود 20 دقیقه بر روی سر باقی بماند. در انتها احساس نرمی و لطافت را در موهای خود حس می کنید و به راحتی شانه می شوندف خصوصا اگر این روغن را 3 تا 4 بار در هفته استفاده کنید.
روغن هسته زردالو مخصوص موها از خاکستری شدن تارهای موها جلوگیری می کند، موها را براق تر و آن را به درستی تغذیه می کند و از ریزش مو نیز جلوگیری می کند.

خواص شگفت انگیز لیمو ترش برای پوست و مو

موارد منع مصرف روغن هسته زردالو

همانطور که در بالا گفته شد، روغن هسته زردآلو تنها برای مصرف خارجی مناسب است. نباید خورده شود و دور از دسترس کودکان باید نگهداری شود. همانند دیگر روغن ها باید قبل از مصرف تست شود. مقداری از روغن را بر روی ناحیه داخلی بازوی خود بمالید، در صورت مشاهده نکردن هرگونه واکنش آلرژیک مانند ایجاد خارش، قرمزی، جوش و … در طول 48 ساعت آینده می توانید بدون هیچ نگرانی ای از این روغن استفاده کنید.

تاکنون هیچ عارضه جانبی ای برای این روغن کشف نشده است. اما در صورت مشاهده کردن هرگونه علائم آلرژیک مصرف آن را قطع کنید. برای جلوگیری از بروز هرگونه عارضه جانبی، با یک متخصص پوست مشورت کنید.

Gerelateerde berichten

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.